domingo, 12 de octubre de 2008

El bon heavy encara viu


A dia d'avui poques bandes fan heavy d'aquell que els que hem "pujat" escoltan Dio, Accept, Ac/dc. Deff Leppard,etc.. estem acostumats. A nivell espanyol encara menys, grups com Baron Rojo, que sota el meu punt de vista nomès treuen discos "arrastrats" i perdó pel adjectiu, però els que hem escoltat els ultims 3 discos estarem totalment d'acord.
Però si que tenim una banda amb mayúscules, WAR CRY, a final de mes surt a la llum el seu nou disc,Revolución, aquest si que no en tinc ni idea de com serà, però ja són 5 les perles musicals que ens han donat, així que confiem en ells i esperem que aquest últim treball estigui a l'altura dels altres i temes com Luz del Norte, Señor, Vampiro, Contra el Viento, La vieja guardia i moltíssimes altres(o sigui totes) no siguin oblidades, però si apartades durant un temps mentres disfrutem de les noves.
ALEA JACTA EST

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Eiiiiiii
No soc molt seguidor d'aquest tipus de música, pero es música i la música es necesària per a tothom.
Per que no parles de Camarón, El Barrio, Triana,com ho veus? jejejeje
Saluts!!!

Anónimo dijo...

El heavy espanyol no a mort, tenim a Manolo García!!!! Fora conyes, estic d´acord amb tú, Warcry és un dels millors y feia falta un bon disc al mercat. Visca el heavy!!!!

Pd: Parla del heavy català, hi ha molt i molt bons!!!!