domingo, 23 de noviembre de 2008

Gràcies a tots!!!!!

Bé, el esperat dia 22N ja ha passat i el fill que ahir va nèixer de la Associació cultural teatre de Canovelles, es a dir, X-AMICS va debutar.
Està clar que jo tot el que escric en aquest blog es el meu punt de vista i no vull parlar en boca de ningú, però crec que podem estar força contents de la manera que va anar tot. Crec que hem de millorar moltíssimes coses, potser no tan desde el punt de vista "artístic" i si més a l'hora de organitzar-ho tot. Però els principis sempre son així.
Es cert que no vam fer un "lleno absoluto", però crec en la sinceritat del públic, i totes les rialles que es van sentir ahir al teatre El Campanar i tots els aplaudiments anaven plens d'alegria i de "bon rotllo", i això es el més important.
M'agradaria donar les gràcies,(i ara si que parlo en veu de tots els components de X-Amics), a tothom qui ens va ajudar a fer realitat aquest petit somni:
Associació cultural de Canovelles, Ajuntament de Canovelles, components de Mala Sang, Jorge Profumo, Cal Portalé, Cal Pachy, a tots els amics que ens han ajudat a fer qualsevol cosa per tal de que l'espectacle arribés a bona fi.
I com no, a tots els quals vau venir ahir a veure'ns. Gràcies i ens tornarem a veure, perquè X-Amics necessita de tots vosaltres.

No hay comentarios: