miércoles, 21 de octubre de 2009

El nom de la nostra "cosa"

Molt bones a tots;
Avui vull aclarir cuatre coses sobre el nom del nostre membre viril. Són moltes les maneres que la gent fa servir per anomenar aquest òrgan del nostre cos. Cadascú li diu com vol, està clar, és quelcom personal. Jo per exemple li dic "Decker", "Black" em semblava molt atrevit, més que res pel tamany...
Però els noms de carrer, els que fa servir la gent, el poble, els genèrics son gairebé tots bastant absurds.
He buscat al diccionari el significat d'aquest noms i puc demostrar que n'hi ha molts que no tenen res a veure.
Començaré el llistat: (s'inclouen en castellà i en català, som tan bilingües amb qüestió de sexe...)

-Nabo: (Diccionari)-Raíz carnosa de color blanco o amarillento y forma alargada; es comestible: los nabos se suelen comer hervidos.

Per començar, qui tingui el membre de color "amarillento", malo..Xunga està la cosa. Comestible, ho és, però preferiblement s'ha de desfer com un gelat. I bullits? No! Serien escaldats.

-Nardo: (Diccionari)-Flor blanca y muy olorosa, especialmente de noche, dispuesta en espiga.

Olorosa... Dit d'una altra manera, porc, brut. Sobretot de nit. Crec que és quan més net l'hauriem de tenir. Sobre el tema de l'espiga, només vull afegir que com molt bé sabeu, si fos en espiga, entraria i no sortiria, i això seria un problema. La desició de fotre el polvo seria molt seriosa.

-Cimbel: (Diccionari)-Cordel que se ata a la punta de una vara larga y flexible en que se pone el señuelo para cazar aves.

Això seria si utilitzéssim coses externes al nostre aparell, el tema de la vara larga, jo ho deixaria estar. No es cacen aus, es cacen conills.

Bé, com que no m'agraden els post gaire llargs, ho deixaré aquí per avui. Ja seguirem.

Paraula de Sas.

No hay comentarios: