martes, 1 de diciembre de 2009

Perdó per l'ignorancia

L'altre dia vaig posar un post amb una foto de l'estació de tren de l'Arboç (veure entrada) on jo no veia el perquè posava l'altitut sobre el nivell mig del mediterrani a Alicant. Un visitant del blog, que no diré el seu nom per mantenir la seva intimitat, però sí li posaré un nom al atzar, per exemple... Jose. Ha escrit un comentari molt interessant: (Això diu el comentari)

"Resulta que todos los paises han de elegir un mar para medir sus altitudes,cada uno el que le pilla mejor,por que si no seria un lio si uno basara su altura en el cantabrico,otro en el atlantico,etc en el mismo pais,asi que aqui se eligio la altura media del mediterraneo en alicante,aunque has de saber que los mares no son perfectos ya que entre ellos se llevan varios metros de altura,pero algo teniamos que tener!!"

Si senyor, gràcies. Un dia algú va dir: "Que atrevida es la ignorancia" i jo afegeixo: "Si, però es collonuda, així parlem dos vegades [quelcom (odio aquesta paraula)] d'algo que a mi em va fer molta gràcia.
Aquella estació de tren té un encant especial, aneu-hi. Podeu trobar-hi de tot...

No hay comentarios: