miércoles, 24 de noviembre de 2010

Realitats excitants

Sabem de sobres que hi ha coses que ens posen especialment 'calents', però acabo de parlar amb una doctora per telèfon i m'ha fotut a 100.
Jo no sé que tenen els hospitals, no sé si son les bates blanques, la veu de megafonia, la olor a aspirina o simplement el pensar que algú et tocarà, però noi, et foten calent.
Soc dels que pensen que a la sala d'espera d'un hospital, no hi ha tio que no vagi empalmat i clar, això es respira a l'ambient. Tots semblem cèrvols amb època d'aparellament o gats amb cèl (roncant i refregant-nos per tot arreu). A la vegada també fa que siguem més membres de peu i tots no hi cabem.
M'imagino a les doctores a l'hora de tenir un primer contacte amb el 'client':

(Doctora)-Que li passa?
(Client)-Cal que li digui?
(Doctora)-No, es evident.

El final el poseu vosaltres.

P.D: Teniu una enquesta a la dreta per dir que és el que us fot calents d'un hospital.

Paraula de Sas

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jo he estat a moltes sales d'espera de traumatologia i mai m'he possat calent, potser perquè està ple da iaios o iaies... les infermeres no valent un pijo i no hi cap traumatologa per tocam la cama... sempre em toquen traumatolegs... la propera vegada que hi vagi me n'enportaré una viagra per no desentonar amb aquella colla de ciervos, pitons empitonades i gates callejeres... però amic si falle tot això sempre mos quedarà per fotremos un conill de corral.

salut, sexe i peles... o salut, peles i sexe.

-Pere-