jueves, 9 de abril de 2009

Quin país que tenim de veí...


La Sexta ha cancel.lat el Programa de Berto dels diumenges a la nit. Només 3 entregues, increïble!! Està clar que coses tan absurdes com els "realitis chous" tenen tirades i tirades, i ademes de tot tipus, famosillos en una isla, joves ballarins, "ricachones" en un hotel o fins i tot "farlopers/eres" en una casa veient com es trauen mocs uns als altres.
Però això sí, un programa de humor, setmanal, de poca duració, diferent, dinàmic, fresc i a la vegada senzill (potser d'aquí ve la grandesa del tema), el treuen a la 3ª entrega...
Crec, i només és la meva opinió, que a tots els que ens agrada el humor, hauríem de tenir un petit espai com aquest, encara que sigui en diumenge i tard.
També cal dir que no només té culpa la Sexta i la seva audiencia, ja que hem de recordar que Tv3 va donar-li un programa al Cansancio (grup del Berto) i només el va aguantar 2 programes. Més d'un em dirà: -Doncs per alguna cosa serà, no?
I jo sempre li diria: -Perquè tota l'altra merda tan i tan criticada encara està a la parrilla de totes les televisions del pais?
Hipòcrites!!!
En fi, amb això acabo... Ànims Berto, torna a Catalunya encara que sigui a la ràdio, els quals et valoràvem ho seguim fent-ho.
Salut!!

No hay comentarios: