sábado, 17 de enero de 2009

Working on a dream


Gran disc del Bruce Springsteen. Si senyor.
Es el que fa 24 en la seva carrera, i esta clarissim que no es el millor, però si que es veritat, que es molt més fresc i dinàmic que els darrers que havia publicat.
Ja fa molts anys de aquell "The gost of Tom Joad", va ser el primer gran "pastel" musical, la desvinculació amb la E street band, no li va anar gaire bé. No se com va anar la cosa però al cap d'uns anys va venir "Devils & Dust", un disc lent i patrocinat per Valium [el descanso diario]. I per últim "Magic", el retorn amb la E street band, em va fer agafar ganes de escoltar-lo, i....res, a mi no me va agradar gens, más de lo mismo.
Però perque veieu com es la vida, ahir, donant un tomb per la red,(mentira, buscan el disc) em vaig trobar un disc que es deia "Working on a drem". I...sorpresa!!!Quin pedazo de disc. No es el més pur estil Boss, però si que ha lograt fusionar estils com els Creedence Clearwater Revival, Roy Orbison, Neil Diamond,etc..
Ja se que no tornarà cap "Tunnel of love" o "Darkness on the Edge of Town" o "The River" o "Born to Run" o "Born in the USA" o fins i tot "Lucky Town", però escolteu-lo, la resurrecció promet.

No hay comentarios: